• +31 651 141491
  • info@destec-nederland.nl

Over Destec

Over Destec

Ik (Marc van Hoof) richtte in 2007 eMVeHa BV op en de nieuwste activiteit is Destec Interim Management en Consultancy.

Ik heb jaren lange ervaring als eindverantwoordelijke van diverse operationele afdelingen in de zakelijke ICT dienstverlening en High Tech Industrie. Hiermee heb ik mijn sporen verdiend in het aansturen van customer service en project implementatie teams. Mijn technische achtergrond alsmede mijn skills als people manager vormen de basis voor het realiseren van gestelde doelstellingen.  Mijn ondernemersgeest, enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden staan garant voor succes als manager van een afdeling waar implementatie, serviceverlening en klanttevredenheid de belangrijkste doelen zijn.

In een nieuwe klus ben ik altijd op zoek naar een functie in een technische of ICT omgeving op het gebied van service delivery, customer service en operations management.

Talen: Nederlands, Duits en Engels vloeiend.

Geïnteresseerd ? Bel me : +31 651 141491

BLcOFm40Na

Leave your message